Паста академіка Амосова: рецепт, перевірений не одним поколінням!

Паста академіка Амосова: рецепт, перевірений не одним поколінням!

Літо ще не закінчилося, але вже час подбати про свій імунітет і здоров'я близьких. Пройде зовсім небагато часу, і в аптеках буде ажіотаж на загальнозміцнюючі засоби, а кожна друга реклама буде розповідати, яке ліки від застуди прибирає симптоми менше, ніж за добу. Проте всі ми розуміємо, що імунітет - справа наживна, а значить, про його стан потрібно піклується завчасно, тобто вже зараз.

Академік Амосов рекомендував готувати цю суміш всім післяопераційним хворим для швидкого відновлення і зміцнення організму. А якщо людина здорова? Користь такої «вітамінної бомби» взагалі неоціненна!

Рецепт пасти Амосова:

Інгредієнти:

500 г родзинок;

500 г кураги;

500 г інжиру;

500 г чорносливу без кісточок;

500 г мёда;

2 склянки волоських горіхів;

1 лимон з шкіркою.

Спосіб приготування:

1. Перемолоти всі інгредієнти в кухонному комбайні або через м'ясорубку і додати 500 грам мёда.

2. Перемішати до однорідної маси і розкласти по банках.

3. Вживати по 1 столовій ложці 3 рази в день за 30 хвилин до їди.

Ця суміш - унікальне джерело вітамінів і мікроелементів на будь-якому столі. Вона ідеально підходить для школярів, людей розумової і фізичної праці, спортсменів і людей похилого віку. Поділися цим простим рецептом по зміцненню здоров'я зі своїми друзями. Бути здоровим - так просто!